over Esther Bolt

Esther Bolt is sinds 2007 onder de naam Livin’Color werkzaam als interieur- en bloemstyliste. Ze heeft sindsdien al vele projecten afgerond, zowel voor de zakelijke als particuliere markt. Variërend van een aanpak vanaf de eerste bouwtekeningen tot een complete restyling van bestaande interieurs, van het aankleden van een feest tot het geven van workshops met uiteenlopende thema’s. Maandelijks verzorgt ze een veelgelezen rubriek bloemstyling in Wonen&Co, de woonbijlage van Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant.

home-4

Esther is al jaren werkzaam in de bloemenbranche in binnen- en buitenland. Ze volgde bij Artemis Amsterdam de opleiding voor interieurstyling en vormgeving, afgerond met het afstudeerproject ‘Bloeiend & zo’. Daarna heeft ze in verschillende bedrijven ervaring opgedaan met styling en trends, waaronder Wolterinck Laren en Trend-House PPP.

Esther laat zich inspireren door.. mooie stoffen, een kleur van een bloem, houtsoorten. De natuur, een eiland, Italië, een ver land Laos, Vietnam, Cuba. Steden Stockholm, Parijs. Materialen, kleuren die aanwezig zijn bij de klanten, bv uit een schilderij, een vaas, verhalen van de bewoners.


 

livin’color creëert een verrassend en passend interieur!